+32 496 04 23 32

Centrale verwarming voor optimaal gebruiksgemak

Steven Dewaele voorziet uw centrale verwarming in elke woning te Zwevezele en omstreken. Dankzij de gemakkelijke bediening kunt u met een simpele  druk op de knop of draai aan de afstandsbediening binnen enkele minuten de gewenste temperatuur binnenshuis hebben.

Leidingen en verwarmingselementen

Bij centrale verwarming te Zwevezele horen uiteindelijk de nodige leidingen en het plaatsen van verwarmingselementen. Voorafgaand aan het starten met de installatie, wordt elke kamer opgemeten zodat u een verwarmingselement hebt die voldoende capaciteit heeft om uw kamer lekker warm te houden. Er zijn diverse modellen van verwarmingselementen, gaande van de klassieke types tot de modernste elementen.

Installatie van A to Z

De volledige installatie kan voor de rekening van Steven Dewaele genomen worden. Van plaatsing van buizen tot finale aansluiting, alles is mogelijk. Na de installatie krijgt u het officieel certificaat zodat u premies of subsidies kunt aanvragen indien gewenst. Neem alvast een kijken je op de site https://www.premiezoeker.be van de Vlaamse Overheid om te kijken welke tegemoetkomingen er voor u bestaan.

Contacteer ons