+32 496 04 23 32

Sanitaire installaties van A to Z

Dewaele Steven, specialist in sanitair en verwarming, staat klaar voor al uw werkzaamheden in zowel nieuwbouw als renovatiewoningen. Of het nu gaat om een volledige renovatie of een kleiner project, om een nieuwbouw of een herstellingsopdracht, u krijgt gegarandeerd een kwaliteitsvolle uitvoering op maat.

Diensten

Bij het voorzien van uw sanitaire installaties te Zwevezele wordt er gezorgd voor het plaatsen van boilers, het uitvoeren van alle leidingwerken, de aansluiting van badkamertoestellen en het onderhoud van af- en aanvoeren en ontstoppingswerken.

Herstellingen

Uiteraard staan wij ook paraat als het gaat om herstellingen voor sanitaire installaties regio Zwevezele. Bij dringende gevallen wordt alles eraan gedaan om u zo vlug mogelijk te helpen. Zo snel mogelijk contact opnemen indien er zich problemen voordoen is dus de boodschap.

Terwijl uw sanitaire installatie wordt ge├»nstalleerd kan er tevens gezorgd worden voor een volledig nieuwe verwarmingsinstallatie. We beperken ons tot centrale verwarming dus kachels vallen hier niet onder. Wenst u meer informatie of een gratis offerte, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contacteer ons