+32 496 04 23 32

Dakgoten in kleuren en materialen

Onderschat het belang van goede afwatering niet en zorg voor correct ge├»nstalleerde dakgoten aan uw woning of bedrijfsgebouw regio Zwevezele en Oost- en West-Vlaanderen. Er zijn d iverse afwateringssystemen waaruit u kunt kiezen en wij staan u graag bij om de juiste keuze te maken.

Zink en koper

Zink en koper bieden voor afwateringssystemen de hoogste kwaliteit. En dit terwijl de prijs ongeveer gelijk is aan de prijs van PVC-materialen. Naast het kwalitatieve voordeel bieden zink en koper dikwijls ook een visueel aantrekkelijker resultaat en een zeer grote duurzaamheid. U zult dus voor tientallen jaren, zorgeloos kunnen genieten van uw zink- en koperwerk.

Topmerken

Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen en merken zoals onder andere Vmzinc. Duurzame merken zorgen voor een mooi eindresultaat en garanderen u jarenlang, zorgeloos genot van uw nieuwe installatie.

Hebt u vragen over uw dakgoten en afvoerbuizen of platte daken, neem dan contact voor meer informatie. Wij zijn actief in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen met werkzaamheden als loodgieter, chauffagist en specialist als dakwerker voor platte daken en  dakgoten .

Contacteer ons